Lucruri de știut despre tractări auto Iași

Tractarea unei mașini constă în transportarea mașinii până la un garaj sau service auto, atunci când depanarea la fața locului nu este posibilă. În cazul în care mașina s-a defectat sau ai avut un accident nefericit pe autostradă, tractarea auto ar putea fi obligatorie. În unele cazuri, mai fericite, există posibilitatea depanării mașinii pe loc, caz în care echipa de profesioniști de care dispune firma de tractări auto efectuează reparațiile necesare în locul în care mașina a rămas imobilizată.

În cazul în care mașina s-a defectat în mijlocul autostrăzii cel mai bine este să te oprești pe banda de urgență, să pornești avariile și să aștepți echipa de intervenție la care ai apelat. Așează triunghiul de semnalizare la aproximativ 30 de metri de mașină.

În cazul în care mașina s-a defectat pe autostradă, pentru a beneficia de o remorcare a mașinii, trebuie să te asiguri de faptul că ai la îndemână numărul unei platforme de de tractări auto Iași. Doar o echipă de profesioniști este în măsură să intervină pentru o tractare pe autostradă. Cel mai bine este să aștepți firma de tractări auto Iași undeva în afara mașinii deoarece este destul de periculos să aștepți într-o mașină defectă sau care a făcut pană.

Dacă nu ești pe o autostradă sau pe un drum express, atunci lucrurile sunt puțin mai ușoare, nu atât de complicate ca în cazul în care rămâi blocat pe autostradă. În acest caz, poți suna direct la firma de tractări auto sau asiguratorul pentru a te îndruma, în cazul în care nu ai niciun număr de telefon la îndemână.

Costurile unei tractări auto Iași se calculează de obicei în funcție de distanță, de ora din zi în care este solicitată tractarea și de tipul de vehicul care necesită tractare.

Care sunt cele mai frecvente motive pentru care șoferii apelează la tractări auto?

–          În caz de coliziune cu un alt vehicul;

–          În cazul unui motor supraîncălzit;

–          În cazul unei defecțiuni la sistemul de transmisie;

–          În cazul unui rezervor de combustibil gol;

–          În cazul în care mașina a rămas blocată în șanț, noroi sau în zăpadă;

–          În cazul în care apare o pană de cauciuc;

–          În cazul în care bateria moare;

–          Atunci când cheile au rămas blocate în interiorul mașinii

Serviciile de tractări auto sunt de încredere și oferă și asistență profesională pentru diferitele situații în care te afli.  Există companii de tractări care oferă în egală măsură servicii de tractare de mare tonaj deoarece și aceste vehicule se defectează la un moment dat. Serviciile include camioanele de tonaj mare, autobuzele, rulotele sau semiremorcile.

În cazul în care rămâi blocat pe marginea drumului și ai nevoie urgentă de tractare trebuie să apelezi la o firmă de trcatare care să te ajute să ieși rapid din această situație dificilă. O firmă de tractări trebuie să ofere servicii de tractare non-stop. La orice oră din zi și din noapte, o platformă de tractări auto trebie să se deplaseze oriunde este nevoie de ea.

Call Now ButtonSUNĂ ACUM!